Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chcelo by to radosť do života... [undomielka]

pretože život radosť zriedka prináša
       Bože tak rada by som si pustila nejakú romantickú komédiu! Najlepšie z tých, čo som ešte nevidela.
   Je fajn kuknúť si rozprávočku s Patrickom Dempsym a Popoluške, ktorá sa záhadne vynorí z NY kanála. Síce nie až tak záhadne--za všetkým hľadaj strigu. Láska sem, láska tam, doprace sa aj rozprávkový princ. Popoluška celá nadšená...ale týpek má ego väčšie ako Mount Everest. A preto si dzifča volí pozemského týpka s dokonalým három (a pohľadom). Dodajme trochu pesničiek na námet "True love's kiss", draka, strigu, happyend a obrovský bozk. Balík vreckoviek v ťahu.
   Zbuchnutá..okey však prečo by neprišla situácia, keď sa parádne spijete a vyspíte sa s úplným čudákom? Len vynechať z toho uja kondóma je dosť riskantný krok... A rúti sa kolotoč, v ktorom sa na Kathrine Heigl rútia emócie ako na nás slnečné lúče. Však čo je horšie ako mať dieťa s ..no s úplnou nulou a totálnym pakom? Snažiť sa s ním žiť. Juchú tráva sem, tráva tam. Takže nič. Napokon však sweet koniec a všetci sme šťastní..
   27 šiat...Svadba. Pohľad ženíchových očí, keď nevesta prechádza uličkou. A opäť Katherine Heigl ako večná družička...Zasa samá láska, nesprávny chlapík, trápenie a nie! Večná družička našla svoju spriaznenú dušu. Človeka, pre ktorého by obetovala celý svoj život. Človeka, ktorému sľúbi svoju vernosť, lásku, oddanosť, svoj život. Nájde človeka, s ktorým sa nemožné stáva možným, a možné skutočným. Človeka, ktorý je jedinečný a život bez neho nie je životom.(Škoda že týpek má také neposlušné vlasy..)
     No a čo teraz? Došli námety. A preto zachádzam do tmavých zákutí tmavého žánru, do bezsenných nocí a nespočetných množstiev prelúd. Thriller, psycho, horor. Brrrr. Nikdy nepozerať večer bez nejakej kompánie! Nikdy viac nebudem sama nič pozerať!
   Sunshine...Slnko umiera a jedinou záchranou ľudstva je spôsobiť výbuchom jadrovej srandy jeho reštart. Preto sa posádka Ikaru II. vyberá na ťažkú misiu. Fajn komplikácie. Dalo sa čakať. Nájde sa Ikarus I. Pome preskúmať. Ani za boha... Teda keď príde čudesná postava s čudesnými psychickými problémami a zakráda sa a sabotuje..a hlavne vraždí? Niee.
   Izba 1408..Juj. Duchovia, poltergaisty ani strašidlá neexistujú. Aj napriek tomu však treba všetko preskúmať a napísať o tom knihu. Tajomná izba 1408(samoška súčet 13) na 14 poschodí...Preludy sú každodenné. Čo je realita? čo je skutočnosť? Neštvite to nie....Na čo takéto veci točia?

Recenzie | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    to su filmy tie nazvy ci co? ja som mimo takeho sveta tak radsej pytam..:)
    a naahodou :P
    mat dieta s cudakom nie je zla vec
    teda s cudakom ako ja :)
    mehehe :P :)
    publikované: 25.06.2008 00:08:54 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ujo kondóm....netreba zabúdať :)
    jedine že afterparty tabletkos :))
    publikované: 25.06.2008 00:35:35 | autor: em (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014